Coroane Zirconiu

Șlefuire TEHNICA VERTIPREP

Implanturi dentare in zona estetica

Implant dentar rapid dinți într-o zi

Fațete si coroane integral ceramice

Schimbăm viața pacienților și le redăm încrederea în sine

Înainte de tratament

Diasteme si treme ( spații interdentare )

 

DIGITAL SMILE DESIGN

Full digital protocol 

Precizie, acuratete si rapiditate  de realizare a componentelor protetice (fațete , coroane, punti, incrustații ) întrec orice alta tehnologie existentă .

Frezare CAD CAM 

 

Schimbare totală a zîmbetului cu fațete si coroane ceramice
#mydent #fatetedentare #dsd #hollywoodsmile #feldspaticceramic #emaxcad #empresscad #monoliticrestauration

Parodontoza vs Implant Dentar

Daca ai parodontoza nu poți beneficia de implanturi dentare . FALS! IMPLANTURILE DENTARE sunt o soluție pentru toți pacienții cu boala paradontală indiferent de stadiul ei...

Radiografia inaite (incisivii de la mandibula au gradul 3 de mobilitate)
Parodontoza se manifestă prin lezarea țesuturilor de suport ale dinților.

Radiogarafia dupa înserarea implanturilor si a lucrarii provizarii imediate .

Implanturi dentare ghidate digital sunt înserate într-o poziție corectă din punct de vedere anatomic și estetic. Ghidurile chirurgicale facilitează intervenții mai precise si mai sigure ! Vindecare mai rapida !

Parodontoza este una dintre principalele boli care duc la pierderea dinților .

Amprenta imediată

Lucrarea provizorie din NextDent C & B Micro Filled Hybrid, care este un material biocompatibil clasa II-a * dezvoltat pentru coroane și punți. Lucrarea difinitiva a fost confectionata prin tehnologia CAD/CAM care a permis configurarea bonturile implantare și elaborarea suprastructurilor estetice, în funcție de aspectul dinților vecini și a țesuturilor moi .

Amprenta pe lucrare definitiva 

Individualizarea bonturilor permite îmbunătățirea profilului de emergență, cu respectarea conturului rădăcinii dintelui natural,

Abordarea țesutului moale sa realizat în timpul intervenției chirurgicală de inserare a implantului, cu scopul creșterii cantității de țesut keratinizat și conservării papilei.

Utilizarea bonturilor din titan si a coroanelor din zirconiu, alături de managementul țesutului moale și restaurarea provizorie corectă, asigură un aspect natural al profilului de emergență, cu rezultate estetice și funcționale pe termen lung !

REABILITAREA MAXILARULUI ALL ON 6

ICX-Premium ALL on 6 Multi unit abutment - Immediate loading

Profilul de emergența a gingiei și conformarea papilelor asemanatoare dintilor naturali. Respectăm BIOLOGIA

ICX System All on 4

Sistemului ICX Premium, sistem german clasat in primele 4 din Germania, implanturile au fost introduse perfect prin sistemul de chirurgie ghidata ICX Magellan. ​

Implantologia prin ghidare digitală elimină incizia gingiei deoarece înserarea se face prin ghidul chirurgical. Intervenția  este astfel aproape nesângerândă, iar recuperarea mult mai rapidă decât în cazul înserării clasice.​

Rezultatul este unul de excepție, iar cu ajutorul imprimantelor 3D de ultima generatie pe care cabinetul nostru le deține, pana si cele mai mici detalii au fost realizate cu perfecțiune. 

ICX System All on 6

Sistemului ICX Premium, sistem german clasat in primele 4 din Germania, implanturile au fost întroduse perfect prin sistemul de chirurgie ghidata ICX Magellan. ​

 Planificarea in echipa, se face cu ajutorul softwarelor ICX MAGELLAN , a planului de chirurgie ghidată, în care vor fi prefigurate poziția ideală a implanturilor si a viitoarelor lucrări dentare: inclusiv forma dinților, marimea lor, ocluzia (muscătura)…

Pozitionam implanturile doar in pozitia permisa de ghid, reducand la minim erorile care ar putea aparea in cursul acestei interventii si asiguram o vindecare rapida si un efect estetic maxim !

Ghidul Chirurgical – reprezintă o matriță din rășină biocompatibilă, realizată după masurători digitale care îi oferă specialistului ghidajul necesar pentru înserarea implantului dentar cu o precizie de neegalat până acum. 

S-au facut extractiile si implanturile in aceiasi zi.

Peste 24 de ore s-a montat lucrarea provizorie. 

Astfel cele 6 implanturi au fost introduse fara probleme, obtinand o stabilitate primara buna .

Peste implanturi vin bonturile MultiUnit care ne permit sa facem lucrarea insurubata pe implanturi.

Fatete Dentare Digital Workflow

Fatețele dentare sunt lucrari protetice care acopera doar parțial dintele, procedeul fiind astfel minim invaziv.

Ele sunt recomandate pentru toți pacienții care au anomalie dentara de formă, culoare, poziție sau pentru închiderea unor spații interdentare.

DIGITAL SMILE DESIGN ( ADN-ul esteticii dentare) ne ajută să previzualizăm rezultatul final.

Folosim forme de DINȚI NATURALI ! 

Modelam Mock up Digital si il printam  3D (Designul viitorilor Dinți) . Apoi Frezăm Fațetele  din cuburi de Ceramica care sunt Individualizate

Rezultatul este unul de exceptie !

Scapați de inhibiții si bucurați-va de ZAMBETE de Hollywood!

Reabilitare Implanto-Protetica Complexa

Cu ajutorul tehnologiei digitale ICX MAGELLAN am inserat implanturile în format 3D ceea ce oferă posibilitatea măsurării precise a zonei implantării. De asemenea, permite pacientului previzualizarea rezultatului final al tratamentului cu implant dentar.

Pacientul a beneficiat de un tratament complex, dupa cum se vede in poza de mai sus cum s-a prezentat la noi la clinica cu multiple probleme.

S-au folosit 6 Implante ICX-Templant si Multiunituri peste ei (avea deja 2 implanți, pe care i-am inclus in lucrare) din Metalo-Ceramica inșurubată pe implanturi la MAXILA.

La MANDIBULA s-au ales fațete dentare Frezate CAD CAM si lucrari Metalo-Ceramice pe implanții existenti.

Tehnicile minimal invazive reduc durerea postoperatorie, edemul si timpul de vindecare. Folosind chirurgia ghidata și protetica controlată, Obținem stabilitate primara care ne permite sa montam coroane provizorii Printate 3D cu NextDent 5100, astfel încât pacientul să își recapete zâmbetul in maxim 24 de ore !

Protetica finală sa realizat după 6 luni.

Contact

Ne puteti contacta oricand la:

office@mydentgalati.ro

0751 655 013